Een leven lang leren

Nieuwe dingen leren, uitdagingen aangaan, privé en op het werk is iets wat het hele leven doorgaat. Soms moeilijk, spannend, en soms prachtig, uitdagend en ontspannend. Dit geldt dus voor iedereen, werkenden en werkzoekenden.  

Het groenseizoen voor wat betreft onderhoud gazons start weer in september, een mooie combinatie om op dat moment te ontdekken wat in dat gazon moet gebeuren.  

Workshops worden gegeven over gazondonderhoud, verticuteren, maar ook aandacht voor het onderhoud van de borders. Wat doe je dan al met de vaste planten en de heesters.  

Ook worden demo’s gedaan met machines als motorkettingzaag, bladblazers, etc. en is er uiteraard aandacht voor de veiligheid.  

Binnen het Caparis en NEF werkgebied zijn de inwoners van de gemeenten Heerenveen, Leeuwarden, Smallingerland, Opsterland, Weststellingwerf, Ooststellingwerf, Tytsjerksteradiel, Achtkarspelen, Noardeast-Fryslân en Dantumadiel zijn van harte welkom op:  

Dinsdag 10 september NEF
Zaterdag 14 september CAPARIS
Zaterdag 21 september CAPARIS
Dinsdag 24 september NEF
Zaterdag 28 september CAPARIS  

Tijd: 9 – 12 uur  

Locatie: Nog nader te bepalen, elke dag op een andere locatie. Voor de workshops bij Caparis geldt de ene keer in de regio Drachten, een andere keer in de regio Leeuwarden, en een keer in de omgeving van Heerenveen. Voor de workshops bij NEF geldt: 1 dag in Dokkum en 1 dag in Kollum.  

Aanmelden

Aanmelden NEF via festivalvanhetleren@nef.nl
Aanmelden Caparis via festivalvanhetleren@caparis.nl