Werken & Ontwikkelen Café – NHL Stenden Hogeschool

Streef je naar verandering en wil je doorgroeien, bijleren of specialiseren? Maar weet je niet hoe en waar je moet beginnen? Met het ruime aanbod (deeltijd en duaal) hbo-bacheloropleidingen, cursussen, post-hbo- en masteropleidingen is er altijd een passende opleiding voor jou. Bij NHL Stenden combineer je werk én studie op een manier die aansluit bij jouw ambities en je privéleven. Jij bepaalt de koers, de snelheid, de tijdsduur en de eindbestemming.

Inhoud workshop

Met Flexibel onderwijs kun je richting geven aan jouw ontwikkelpad. Jij staat namelijk zelf aan het roer. Jij bepaalt de koers, de snelheid, de tijdsduur en de eindbestemming van jouw studiereis. Wat je allemaal nodig hebt om je bestemming te halen, bepaal je samen met een studiecoach.

Bij Flexibel onderwijs kun je terecht met al je vragen over onze opleidingen en jouw loopbaan. Je vindt hier informatie en advies over welke opleidingen er zijn binnen NHL Stenden die Flexibel Onderwijs aanbieden. Daarnaast is er ruimte voor een persoonlijk gesprek over studiekeuze en loopbaanbegeleiding.

Data Werken & Ontwikkelen Café

Op onderstaande data in september ben je van harte welkom voor de workshop. Komt het je niet uit? Loop dan gerust eens binnen bij ons kantoor van Flexibel Onderwijs, we helpen je graag verder!

Do   5 sept  17.00-18.00 uur         Rengerslaan 8, Atelier R&D, Onderwijs en Onderzoek: Lokaal 0.30.
Di  10 sept  12.00-13.00 uur         Rengerslaan 8, Atelier R&D, Onderwijs en Onderzoek: Lokaal 0.30.
Vr  13 sept  12.00-13.00 uur         Rengerslaan 8, Atelier R&D, Onderwijs en Onderzoek: Lokaal 0.30.
Do 19 sept  17.00-18.00 uur         Rengerslaan 8, Atelier R&D, Onderwijs en Onderzoek: Lokaal 0.30.
Ma 23 sept 14.00-15.00 uur         Rengerslaan 10, Flexibel Onderwijs B0004
Vr  27 sept  12.00-13.00 uur         Rengerslaan 8, Atelier R&D, Onderwijs en Onderzoek

Aanmelden

Geïnteresseerd? Wees welkom en kom langs! Deze Werken & Ontwikkelen café sluit aan op de workshop Ad, die een uur eerder start. Ook daarbij ben je van harte welkom. 

Aanmelden via https://www.nhlstenden.com/festival-van-het-leren