Workshop Jezelf zelfverzekerd presenteren

 

Deze workshop gaat over weten hoe je overkomt op anderen. Bijvoorbeeld hoe je overkomt op je familie, je vrienden, je collega’s, je werkgever enz. Je leert wat je kunt doen om dit beeld positief te beïnvloeden. Je ervaart hoe je je lichaamstaal, houding en mimiek kunt inzetten om een ander te beïnvloeden. Na deze workshop leer je herkennen welk gedrag het beste past om jouw boodschap te laten landen bij je gesprekspartner(s) en kun je hierin schakelen wanneer dat nodig is. Dit komt van pas bij je netwerkcontacten, maar ook in je huidige werk­omgeving en privé.

 

Vervolgens ga je aan de slag met een korte presentatie. Hoe breng je de kernboodschap over, zo­als jij wilt dat dit moet overkomen. Je gaat dit oefenen in de groep en krijgt hierop feedback en ontvangt tips en tricks, van de groep en de trainer.  

Om deel te nemen aan de presentatie wordt van de deelnemers gevraagd een boek, songtekst,  of krantenartikelen etc. mee te nemen naar de workshop. In elk geval een tekst waar je iets mee hebt of wat je heeft geraakt.  

Datum en tijd:      Dinsdag 24 september, 9.00 – 12.30 uur  

Locatie:                 NHL Stenden Hogeschool, Rengerslaan 8 Leeuwarden  

Trainer:                 Johan Brokken  

Aanmelden:          Vóór 23 september via https://www.nhlstenden.com/festival-van-het-leren